Põhi:
200g Digestive küpsiseid
100g võid
poole sidruni koor
Purusta küpsised ja sega need toasooja võiga, lisa riivitud sidrunikoor. Suru taigen koogivormi(~26cm läbimõõduga) põhja. Pane põhi niikauaks külma, kuni teed täidist.
Täidis:
800g maitsestamata kohupiimakreemi Ricotta
150g suhkrut
2 muna
1 sidruni mahl
2 spl tärklist
Vahusta munad, lisa muud ained ja mikserda kõik kokku ühtlaseks massiks. Võta koogipõhi kapist ja kalla sellele täidis. Küpseta 190C ahjus ca 1 tund. Lase koogil enne serveerimist jahtuda. Serveerimisel lisa koogile mõnusalt jahe mustikasupp, mille võid siis kas omatehtud marjadest vamistada või kasutada Napapiiri Organics mustikatest kiirelt valmistatavat kastet.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar