26 veebruar 2012

Kohupiimakook virsikupoolikutega

See kohupiimakook on oma nime väärt, sest peale kohupiima seal suurt muud polegi :)
Koogi tegemiseks vajad
400g maitsestamata kohupiimakreemi Ricotta
400g maitsestamata kohupiima Ricotta
3 muna
2 spl tärklist
200g suhkrut
2 tl vaniljesuhkrut
pisut Juubeli tordipulbrit
1 suurem purk siirupis virsikupoolikuid
Mikserda kohupiimad, munad, suhkrud ja tärklis kõik ühtlaseks massiks. Võta kinnine koogivorm, mina kasutan tavaliselt kandilist sügavat klaasvormi. Raputa kõige alla väga õhuke kiht Juubeli tordipulbrit, selle peale kalla pool kohupiimamassist, pane sellele kihile peale jälle väga õhuke kiht tordipulbrit ja selle peale kalla kogu ülejäänud kohupiimamass. Kõige peale lao majapidamispaberiga kuivatatud virsikupoolikud ja enne ahju panemist raputa veel pisut kaneeli. Küpseta 190C ahjus ca 50 min. Enne serveerimist lase jahtuda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar